Senzie-konferansen 2018

Årets Senzie-konferanse finner sted i Oslo lørdag 17. november 2018

Senzie-konferansen 2018

Årets Senzie-konferanse finner sted lørdag 17. november 2018. I år skal konferansen være på Radisson Blu Scandinavia Hotel på Holbergs plass i Oslo.

Senzie-konferansen retter seg mot tidligere studenter, og andre sykepleiere eller leger som jobber i det kosmetisk medisinske feltet. Vårt mål er at fagkonferansen skal bli et årlig møtested for bransjen. Her vil vi tilby varierte foredrag og demoer både fra norske og utenlandske kollegaer som ønsker å dele sin kunnskap, erfaring og ikke minst resultater for pasientene.

Det vil både være hud/dermatologi foredrag, injeksjonsteknikker, kombinasjonsbehandlinger og nyheter. Det vil også være fokus på business og markedsføring.

Til programmet har arrangøren vært så heldige å få inn noen av de fremste foreleserne innenfor sine fagfelt. Temaene spenner fra motivasjon, via business til fag. I år er det spesielt fokus på øyebehandlinger med ulike teknikker.

På den innholdsrike listen over foredragsholdere fra øverste hylle finner du:

Senzie Akademiet er en hudpleieskole som satser spesielt på videreutdanning av sykepleiere til kosmetisk dermatologiske sykepleiere.