Om oss

Kontakt oss

Plastiskkirurgi.no

Pressehenvendelser, forespørsler om intervju eller henvendelser fra pasienter:
Ring Cosmo Clinic på telefon 21 05 56 60 eller på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Når du sender epost til Cosmo Clinic, er det Cosmo Clinics personvernerklæring som gjelder. Den kan du lese her.

Om plastiskkirugi.no

Plastiskkirurgi.no gir utfyllende informasjon om aller typer plastisk kirugiske inngrep, herunder rekonstruktive inngrep. Sistnevnte er inngrep som vanligvis utføres ved større plastikkirurgiske sykehus og omfatter brannskader, medfødte misdannelser, rekonstruksjon etter kreftsykdom og ansiktslammelser, arr og mange andre lidelser som trenger plasisk kirurgisk behandling. I tillegg oppdateres siden med nyheter om nye kosmetiske behandlinger, nye plastikkirugiske metoder og andre interessante artikler.

Dersom du som leser dette har en lidelse som krever rekonstruksjon, vil det riktige være å henvende seg til din fastlege og deretter få en henvisning til et sykehus med plastikkirurgisk avdeling. Dette gjelder spesielt ved mistanke om komplikasjoner etter inngrep.

De vanligste operasjonene innenfor kosmetisk kirurgi er brystforstørrelse med silikon, fettsuging (lipo), øyelokksoperasjoner (tunge øyelokk / poser under øynene), bukplastikk og ansiktsløft (facelift).

Nettsiden er kun ment til veiledende bakgrunnsinformasjon og erstatter ikke rådgivning eller behandling av lege / kirurg. Ønsker du å komme til en uforpliktende konsultasjon hos en erfaren ekspert, kan du ringe Cosmo Clinic på tlf. 21 05 56 60.

Sidens faglige stoff er utarbeidet av plastikkirurgene Thomas Berg, Tormod Westvik, Hilde Bjærke og Tomm Bjærke.

Alle illustrasjoner er gjengitt med tillatelse fra den amerikanske plastikkirurgiske foreningen, ASPS.

Tekst og billedmateriale kan ikke kopieres eller videreformidles uten samtykke fra plastiskkirurgi.no.

Om Cosmo Clinic

Cosmo Clinic er en svært anerkjent klinikk som ligger i Nydalen i Oslo. Medarbeiderne er håndplukkede plastikkirurger og kosmetiske sykepleiere. De har mange års erfaring innen plastikkirurgi og kosmetiske ansiktsbehandlinger. De ønsker å gi deg best mulig resultat fordi de selv ikke er fornøyd med det som er nest best!

De vanligste operasjonene Cosmo Clinic tilbyr, er ansiktsløft (facelift), brystforstørring med proteser, fettsuging (lipo), panneløft, øyelokksoperasjoner (tunge øyelokk / poser under øynene) og bukplastikk.

Klinikken er topp moderne og ligger diskré til i Nydalen sentralt i Oslo, like ved BI og Storo Storsenter. Det er gode parkeringsmuligheter og lett atkomst med kollektivtransport. Konsultasjon hos våre spesialister er helt uforpliktende.

Les mer på Cosmo Clinics hjemmeside