Cosmo Clinic

Cosmo Clinic er Norges største frittstående klinikk for plastisk kirurgi. Klinikken ligger i Nydalen i Oslo og har noen av Norges fremste plastikkirurger med egne spesialister på akkurat det inngrepet du søker etter!

Det er viktig for plastikkirurgene å forstå pasientens ønsker. Alle pasienter har et unikt utgangspunkt og har forskjellige ønsker og forventninger til resultatet. Vi forklarer deg grundig hva du kan forvente å oppnå, samtidig som vi understreker at det er en risiko forbundet med all kirurgi. Dersom dine ønsker er helt urealistiske, er det viktig å få klarlagt dette før operasjonen; i så fall vil vi fraråde deg å ta operasjonen. Pasienter med en realistisk forståelse av hva som kan oppnås, vil bli mest fornøyd.

Cosmo Clinic er kjent for særdeles høy pasient­tilfredshet og er svært anerkjent i fagmiljøet.

Cosmo Clinic er førstevalget ved plastisk kirurgi i Oslo. 

Dette sier pasientene om Cosmo Clinic

«Jeg hadde i flere år vurdert øyelokkoperasjon. Slet med tunge øyelokk og det var stadig flere som spurte om jeg var trøtt og sliten. Jeg ble anbefalt Tomm Bjærke ved Cosmo Clinic og jeg er veldig glad jeg gikk hit. Tomm var veldig flink til å berolige meg om eventuelle bekymringer jeg måtte ha. Selve inngrepet var raskt og smertefritt. Tomm er ekstremt dyktig og jeg vil på det sterkeste anbefale ham og Cosmo Clinic.» (Kvinne, 37 år)

«Ble anbefalt Cosmo Clinic av City Clinic Drammen pga. dyktige og ikke minst hyggelige kirurger. Dette var min første erfaring med plastisk kirurgi, og jeg var litt ekstra usikker på hvordan opplevelsen ville bli. I etterkant er jeg kjempefornøyd både med mottakelsen og resultatet, og vil definitivt velge denne klinikken igjen hvis jeg skulle ønske hjelp en gang senere i livet. Metoden som ble brukt for å endre på min hals/ skjeve profil passet meg perfekt og jeg kan endelig smile til kameraet uten å føle at jeg må skjule dobbelthaken :) Med vennlig hilsen veldig fornøyd kunde!»