ZO Skin Health

ZO medical er et unikt hudprogram for alle hudtyper.

ZO Skin Health

ZO er et unikt hudprogram, utviklet av den kjente hudlegen Dr Zein Obagi fra Beverly Hills. Han står bak den tidligere hudserien NU-derm. Senere utviklet han en helt ny produktserie: ZO skin health. Det inneholder en medisinsk serie og en kosmetisk serie med produkter for forskjellige hudtyper. Alt fra fet hud, rosacea, pigmentforandringer og til solskadet hud.

ZO er et innarbeidet merkevarenavn og selges over hele verden. Enkelte kremer inneholder legemidler og kan derfor ikke selges fritt over disk. Våre plastikkirurger og kosmetiske sykepleiere vil gi deg en vurdering og anbefaling om hvilke kremer som passer best for deg. Du får kjøpt alle ZO produktene ved vår avdeling på St. Hanshaugen.

For de som skal gjennomgå en laserbehandling, vil vi forbehandle huden med A vitaminsyre, helst 3 uker for planlagt behandling for å gjøre huden mer motstandsdyktig.

Kosmetiske behandlinger

De vanligste kosmetiske behandlingene er:

  • Fillere
    Fillere (for eksempel Restylane og Juvederm) brukes til å glatte ut ujevnheter i huden, til å redusere rynker eller å forstørre lepper. Noen av fillerne er permanente mens andre forsvinner etter en tid. Restylane, Perlane og Juvederm består av hyaluronsyre, et stoff som finnes normalt i kroppen. Man får derfor ingen reaksjon på stoffet og det ses på som ufarlig å bruke disse stoffene.
  • Laserbehandling
  • Leppeforstørrelse
  • Restylane
  • Rynkebehandling med injeksjoner
    Bruken av botulinumtoksin til å fjerne rynker har i USA økt med 819 prosent fra 2000 til 2017. I USA utføres det over 7 millioner slike behandlinger per år.

Plastisk kirurgi

Ansiktskirurgi


Brystoperasjoner