Fillere

Fillere brukes til å glatte ut ujevnheter i huden, til å redusere rynker eller å forstørre lepper

Fillere

Fillere som for eksempel Restylane, Perlane, Collagen, Artecoll, Isolagen, Juvederm brukes til å glatte ut ujevnheter i huden, til å redusere rynker eller å forstørre lepper. Noen av fillerne er permanente mens andre forsvinner etter en tid.

Restylane, Perlane og Juvederm består av hyaluronsyre, et stoff som finnes normalt i kroppen. Man får derfor ingen reaksjon på stoffet og det ses på som ufarlig å bruke disse stoffene.

Ulempen er at de brytes ned og at man derfor trenger flere behandlinger for å opprettholde effekten.

Collagen er utviklet fra dyr og man trenger derfor å allergitestes på forhånd. Artecoll består av små plastkuler. Noen kan reagere på disse og danne arrvev. Virkningen til disse stoffene er permanent. Dette er en klar ulempe i mange tilfeller.

leppeforstørrelse på Cosmo Clinic

Leppeforstørrelse utført på Cosmo Clinic på St. Hanshaugen i Oslo


Behandling med fillere

Bruk av fillere er en enkel prosedyre.
Stoffet sprøytes inn i det ønskede området med en tynn nål. Vanligvis trenger man ikke bedøvelse. Resultatet kommer umiddelbart.

Etter behandling med fillere

Man vil alltid bli litt rød og hoven i huden. Dette forsvinner i løpet av 1-3 dager.

Infeksjon er meget sjeldent. Likeledes allergiske reaksjoner på Restylane, Perlane og Juvederm.


Les mer på Cosmoclinic.no

Cosmo Clinic på St. Hanshaugen i Oslo tilbyr alle typer kosmetiske behandlinger med fillere, medisinske hudkremer, btx, peeling etc. Høy faglig standard og naturlig utseende er vårt motto. Klinikken i Nydalen tilbyr først og fremst alle typer plastisk kirurgi. De vanligste inngrep er brystforstørring med proteser, facelift (ansiktsløft), fettsuging og bukplastikk. Våre topp moderne lokaler ligger diskré til i Nydalen sentralt i Oslo, like ved BI og Storo Storsenter. Det er gode parkeringsmuligheter og lett atkomst med kollektivtransport.Animasjoner og video


Kilde: Tomm Bjærke, Cosmo Clinic


HyaluronsyreCollagen


Bilder

Nanna Vinje fra Cosmo Clinic

Nanna Vinje fra Cosmo Clinic.